Rüyada elinde silahla gezmek

Rüyada elinde silahla gezmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bir ortaklık kurulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, elinin sıkışacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada elinde silahla gezmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada elinde silahla gezmek yoksulluğa, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada silahla gezmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada silahlı gezmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada erkekle el ele gezmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle el ele gezmek yeni hobiler edinileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada kızla el ele gezmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi açıdan ferahlamaya tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments