Rüyada sıkma vermek

Rüyada sıkma vermek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sıkma vermek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada sık kıl görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silah sıktığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sık sakal görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkma yemek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık deniz görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık deprem görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments