Rüyada sığırdan korkmak

Rüyada sığırdan korkmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, zor durumların sona ereceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sığırdan korkmak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada sığırdan korkmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta sığır görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sığır satmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına işarettir.

Rüyada sığır başı görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada çok sığır görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kahverengi sığır görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kara sığır görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sığır görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, rahatının bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments