Rüyada kara sığır görmek

Rüyada kara sığır görmek kişinin güzel işler yapacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara sığır gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada kara sığır görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada sığır kesmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada sığırdan korkmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır boku görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır pisliği görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş sığır görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments