Rüyada sığ su görmek

Rüyada sığ su görmek huzurlu bir insan olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin şifa bulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığ su gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada sığ su görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada sığ sularda yüzmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sığ havuz görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığ deniz görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalettir.

Rüyada sığı deniz görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığ denize atlamak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak kişinin fakirleşeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ denizde yürümek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments