Rüyada sığ suda balık tutmak

Rüyada sığ suda balık tutmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, güzellik ve hayır geleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sığ suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Rüyada sığ suda balık tutmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ suda yüzmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sığ denize atlamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada sığ deniz görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek başarılarını arttıracağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ denize girmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ömrün uzun olmasına rivayet eder.

Rüyada sığ denizde yürümek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığ yerde yüzmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments