Rüyada sığ sularda yüzmek

Rüyada sığ sularda yüzmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığ sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada sığ sularda yüzmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada sığ yerde yüzmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sığ derede yüzmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek işine dört elle sarılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada sığ denizde yüzmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Rüyada sığ suda yüzmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ su görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments