Rüyada mavi kurbağa görmek

Rüyada mavi kurbağa görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, değer göreceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kurbağa gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada mavi kurbağa görmek işlerinin kapanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek bereketin artacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işarettir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek kazancının artacağına,, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada siyah kurbağa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda kurbağa görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments