Rüyada yılan ezmek

Rüyada yılan ezmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ezmek gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ezdiğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını ezmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Rüyada yılan başını ezmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ezdiğini görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yılanı arabayla ezmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments