Rüyada ayı pençesi görmek

Rüyada ayı pençesi görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayı pençesi gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada ayı pençesi görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi pençesi görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kendine çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pençe görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal pençesi görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaplan pençesi görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı pençesi görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulur.

Rüyada aslan pençesi görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı dövmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments