Rüyada kedi pençesi görmek

Rüyada kedi pençesi görmek işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pençesi gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada kedi pençesi görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maneviyatının çökeceğine inanılır.

Rüyada kartal pençesi görmek istediği gibi yaşayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayı pençesi görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kaplan pençesi görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı pençesi görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada pençe görmek huzura erileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan pençesi görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments