Rüyada kaplan pençesi görmek

Rüyada kaplan pençesi görmek huzurunu kaybedeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada kaplan pençesi gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Rüyada kaplan pençesi görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına inanılır.

Rüyada kartal pençesi görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayı pençesi görmek onun her zaman başında olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada aslan pençesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi pençesi görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı pençesi görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada pençe görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments