Rüyada sevmediğin birine tokat atmak

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, gücünün azalacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tokat atmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adama tokat atmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada karısına tokat atmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak yeni yatırımlar yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlıya tokat atmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments