Rüyada erkek çocuğa tokat atmak

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak malında zulüm meydana gelmesine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğuna tokat atmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak malından ve parasından olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments