Rüyada sevinç gözyaşı dökmek

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, şifa göreceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işarettir.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rahatsızlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çok gözyaşı dökmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments