Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments