Rüyada sevgilisinin uyuduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin uyuduğunu görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada sevgiliyle birlikte uyumak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle uyuduğunu görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle uyumak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evinde uyumak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak sorunlarının yakında biteceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iyi halinin kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments