Rüyada sevgiliyle film izlemek

Rüyada sevgiliyle film izlemek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, geçim derdinin son bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle film izlemek gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle film izlemek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde film izlemek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada izlediğin filmi görmek allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada film izlediğini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dini film izlemek bununla yüceleceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada sinemada film izlemek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada açık film izlemek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada filmi izlemek zahmet veren işlerin artacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments