Rüyada izlediğin filmi görmek

Rüyada izlediğin filmi görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada izlediğin filmi gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada evde film izlemek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine inanılır.

Rüyada filmi izlemek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle film izlemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, birçok engelin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izlediğin filmi görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek büyük fırsatlar elde edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada korku filmi izlemek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada açık film izlemek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments