Rüyada sinemada film izlemek

Rüyada sinemada film izlemek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada sinemada film izlemek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada sinemada film izlemek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sinema bilet görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işarettir.

Rüyada sinema koltuğu görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada biriyle sinemaya gitmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işarettir.

Rüyada sinemada olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle sinemaya gitmek gelecekte yüzünün güleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada erkek sinema sanatçısı görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments