Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak gelirinin giderinden fazla olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak elinin darlığa düşeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments