Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak zarar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eski eşle el ele tutuşmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments