Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak istediği gibi alışverişe gideceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments