Rüyada biriyle düğüne gitmek

Rüyada biriyle düğüne gitmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Rüyada düğünü gitmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek zararın gittikçe daha da artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments