Rüyada sevgiliyi soğuk görmek

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi soğuk gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Rüyada soğuk suda yüzmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suya düşmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suda yıkanmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada soğuk suya atlamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada soğuk denize dalmak çok kötü günler geçirileceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments