Rüyada sevgiliyi kucağına almak

Rüyada sevgiliyi kucağına almak işinde çok ilerleyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eskisinden de iyi olacağına, takdir edileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada sevgilisini kucağına almak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak ana baba dualarının alınacağına, fakirlerin güleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini kucağına almak verimli ve bereketli işler yapacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments