Rüyada sevgilini kucağına almak

Rüyada sevgilini kucağına almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini kucağına almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak işlerinde berekete kavuşacağına, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini kucağına almak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments