Rüyada sevgilinin kucağında olmak

Rüyada sevgilinin kucağında olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak prestij kazanılacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini kucağına almak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments