Rüyada sevgiliyi izlemek

Rüyada sevgiliyi izlemek sorunlarının her geçen gün azalacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi izlemek gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada sevgiliyle film izlemek sevilen bir eşyanın çalınacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi izlemek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek üzgün ve hasta olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan denizi izlemek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini izlemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılanı izlemek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılanları izlemek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşı izlemek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments