Rüyada sevdiğini izlemek

Rüyada sevdiğini izlemek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, bahtın açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini izlemek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini izlemek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken izlemek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten izlemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kar yağışını izlemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cenazeni izlemek önünün açık olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada kavgayı izlemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada defile izlemek huşu içinde devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kendini izlemek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments