Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü erkek görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, malvarlığının artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek fesat kimselerin çıkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments