Rüyada patronu güler yüzlü görmek

Rüyada patronu güler yüzlü görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Rüyada patronu güler yüzlü gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronu gülerken görmek içine kapanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Rüyada güler yüzlü olmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek hak yemeyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments