Rüyada sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hem hayatının kurtulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek başarıyla geleceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada camide yemek yediğini görmek eş ve evlat sahibi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments