Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek çevresinin genişleyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek engel teşkil edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek ruhen rahatlığa erileceğine, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek esenlik içinde olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yemek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle pasta yemek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments