Rüyada kavrulmuş çekirdek görmek

Rüyada kavrulmuş çekirdek görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, kişinin afiyette olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kazancının çok düşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada kavrulmuş çekirdek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kavrulmuş çekirdek görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş susam yemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Rüyada kavrulmuş şeyler görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Rüyada sevdiklerine kavusmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kavrulmuş kahve görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada birbirine kavusmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments