Rüyada sevgilisiyle tartışmak

Rüyada sevgilisiyle tartışmak kısmetlerinin açılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bereketin ve verimin geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili tartışmak rızkının sonsuz olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle tartışmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle tartışmak darlanacağına, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tartışmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tartışmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin annesiyle tartışmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments