Rüyada karanlık ve aydınlık görmek

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, dara düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, onlar için çabalayacağına, elinin bolluk göreceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ve aydınlık gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek servet sahibi olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havayı aydınlık görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments