Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, şöhretli biri olunacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada rakı içen birini görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içen görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada rakı içen kadın görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada rakı içip pişman olmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içildiğini görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada rakı içeni görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içip kusmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments