Rüyada rakı içen görmek

Rüyada rakı içen görmek stresli bir ortama gireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hata yapılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada rakı içen gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada rakı içen birini görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içen adam görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Rüyada rakı içildiğini görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içip kusmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments