Rüyada sevgilinin öldüğünü duymak

Rüyada sevgilinin öldüğünü duymak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini öldüğünü duymak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin öldüğünü duymak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşin öldüğünü duymak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini öldüğünü duymak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının öldüğünü duymak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments