Rüyada sevgilinin kafasını kesmek

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yeni bir ortama gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, farklı şeyler deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek kafasını kesmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada adam kafası kesmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bunun için allah’a şükredeceğine yorulur.

Rüyada kendi kafasını kesmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada baltayla kafa kesmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın kafasını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek yol alacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasını kesmek boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments