Rüyada köpek kafasını kesmek

Rüyada köpek kafasını kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada köpek kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işaret eder.

Rüyada köpek kafası kesmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek kafasını kesmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada adamın kafasını kesmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, işlerinin duracağına inanılır.

Rüyada kafasini kesmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kafasını kesmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla kafa kesmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments