Rüyada başkasının kafasını kesmek

Rüyada başkasının kafasını kesmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalettir.

Rüyada başkasının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada babasının kafasını kesmek kişinin hayatının değişeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada atın kafasını kesmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını kesmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada farenin kafasını kesmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek kafası kesmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, son model arabaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada kendi kafasını kesmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada insan kafasını kesmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments