Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, başarı kaydedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Rüyada arkadaşının evlendiğini duymak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments