Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada anne baba sevgili görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada baba anneyi dövmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments