Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada anne baba sevgili görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek sağlığının geri geleceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments