Rüyada seven kişiyi görmek

Rüyada seven kişiyi görmek ilişkilerin noktalanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada seven kişiyi gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, dertlerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişileri görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beni seven kişiyi görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çaresiz hallere düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments