Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek kendi geleceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek gayrimenkul sahibi olunacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, güçten düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim kişileri görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments