Rüyada seni seven kişiyi görmek

Rüyada seni seven kişiyi görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada seni seven kişiyi gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek düşmanların barışacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada seni seven çocuğu görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven birini görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada seni seveni görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven erkeği görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments