Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kazancın katlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments